dimarts, 1 de desembre del 2015

CALENDARI D'ADVENT 2015

Doncs sí, aquest any tampoc podia faltar el calendari d'advent, encara que sigui acabat a altes hores de la matinada com acostuma a passar cada any. A casa meva el calendari és una sorpresa a descobrir el 1 de desembre i ningú sap com serà fins al mateix dia.

Va, ja us l'ensenyo:


Però no només hi ha un, no, sino dos, un per cada un dels meus fills:


Està clar que he de canviar de lloc per posar els calendaris perque no hi ha manera de trobar un bon angle per fer les fotos. El passadís no és prou ample i les has de fer de costat. Cada any em passa el mateix.

Les caixetes estan fetes una a una amb un troquel de la Big Shot que em va deixar la meva amiga Marta. A sobre va un paper decorat en forma de segell o de galeta segons sigui un o altre i tintades les vores amb distress.




I a sobre els nombres de fusta de Gigi et moi, també tintades les vores amb Distress.


Totes les caixetes estan enganxades a una corda que és la que dona forma a l'arbre.

Per rematar l'arbre una estrella de fusta pintada de color daurat, encara que no s'aprecii a les fotos.



I fins aquí l'entrada dels calendaris d'advent. Espero que us hagin agradat. Així comença ja definitivament l'entrada als preparatius de Nadal.

Ah! Per la vostra informació l'arbre de Nadal medeix 1,30 m des de l'estrella fins a la punta d'abaix.

Aquesta setmana he fet més coses però ja us les ensenyaré poc a poc, l'agenda de la setmana passada, més targetes... Estigueu atentes els propers dies.

7 comentaris:

  1. Guauuuuuuuu! quina xulada!!!! m'encantaaaaaaaaaaaa!!! com l'has enganxat a la paret???? és una passada... Segur que els teus fills estan encantats!!!! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Has tocat el tema clau. La corda està enganxada a la paret amb cinta de pintor per a que no es taqui. Primer vaig pensar enganxar les caixetes a sobre amb glue-dots però tal com els anava posant, anaven caient. Després vaig posar cinta de doble cara a sobre de la cinta de pintor però també queien. Després vaig intentar-ho amb glossy accents però això no s'asseca instantàniament i per aconseguir que s'assequéssin les 48 capsetes aguantant-les no hagués tingut prou amb tota la nit. Arribats a aquest punt ja estava desesperada i em plantejava deixar les caixetes exposades a sobre de la taula del menjador. Però al final vaig provar amb la pistola de silicona calenta aplicant-la a sobre de la cinta de pintor i posant a sobre les caixetes i vaig veure que aguantava. De totes maneres,em vaig anar a dormir amb la por de que al llevar-me estigués tot per terra.Però no, ha aguantat. Només havia caigut una i un cop recuperada i afegint més silicona no ha tornat a caure. Com veus, el tema em va portar ben de corcoll. Això sí, sobretot el meu fill ha quedad meravellat i l'ha passat per snapchat a tots els seus amics. Només per això ja ha valgut la pena l'esforç. Petonets

      Elimina
    2. Jajajajaj... ja et veig mitja nit amb l'aventura de les capsetes!!! i somiant amb totes elles per terra :O. No se m'hauria acudit mai enganxar-ho amb cinta de pintor i silicona!!! una idea genial! ja ens explicaràs si resisteixen tot l'advent!!! Un petonàs i felicitats per la feina i la idea!!!

      Elimina
  2. Ostres, què original!!!!. Molt, molt xulo de veritat!
    I dic com la Montse: com l'has enganxat???.
    Petonets!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pots veure la resposta a dalt. No la torno a repetir perque és una mica llarga. Ja veig que tenia que haver explicat totes les meves aventures nocturnes al blog. Però el que sí et puc dir és que em vaig anar a dormir a les tantes i avui treballava. O sigui, que avui no hi ha agenda ni targetes ni res. A dormir d'hora per recuperar forces. Petonets

      Elimina
  3. Ostres Rosa! Feia dies que no et visitava....(bé, ni a tú ni a ningú) i quan passo per aquí, tens un munt d'entrades noves i molt boniques!!! Quina barbaritat!
    He escollit aquesta, perquè m'encanta el teu calendari d'advent! El trobo molt original i molt bonic....i molt difícil d'enganxar a la paret suposo.... Molts petons i perdona que no et pugui visitar totes les vegades que jo voldria! Bon Nadal...jeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Quina alegria tornar a trobar-te per aquí! Quedes perdonada. Totes anem molt de bòlid i sobretot en aquestes dates. I sí, va ser molt difícil d'enganxar. Pots seguir tot el procés a la resposta a la Montse. Petonets i Bon Nadal!

      Elimina