dimarts, 2 de febrer del 2016

AGENDA CREATIVA 20

Avui, seguint el ritme ja normal, us ensenyo la meva agenda de la setmana passada:



I dia a dia:


Fons fet amb una plantilla de Dutch Doobadoo i tintes distress. El segell retallat i pintat és un regal de la revista Craft Stamper.



Fons amb uns segells d'Aladine i la lluna és un segell d'Imaginisce.



Fons fet amb un segell d'Hero Arts i embossing amb pòlvores amb purpurina. A sobre un tros del programa de l'obra de teatre i un abecedari troquelat de Paper Smooches.



Els arbres són un segell de Woodware i tot està pintat amb colors aquarel.lables.



Fons fet amb paper de llibre vell i a sobre una plantilla de La Pareja Creativa. Els abecedaris són de Studio Calico (el gran) i Basic Grey (el petit).



Fons fet amb distress i un segell de foam que no sé d'on vaig treure. A sobre un atrapasomnis fet amb un troquel de Die-versions (un d'aquests dies us parlaré de les meves últimes compres, com aquesta) i un cartellet decorats amb retolador de gel blanc.


Bé, he aconseguit posar-me al dia. A veure si ara aconsegueixo seguir el ritme normal. Que tingueu una bona setmana!

4 comentaris:

  1. Mare meva!!! quin fart de treballar que t'has fet!!! aquest atrapasomnis es una meravella!!! M'encanta la frase de la lluna! amb el teu permís te la "robo" :). Un petonàs i a continuar així d'activa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, el troquel de l'atrapasomnis va ser amor a primera vista. I respecte a la frase de la lluna, et juro que vaig pensar en tu quan la vaig veure, o sigui, que no me la robe. És un regal. Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina
  2. Quina xulada!. I el atrapasomnis "ma matao", quina preciositat!!!jajajajaja.
    Petonets!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com l'he dit a la Montse, el troquel de l'atrapasomnis em va crear una necessitat només veure'l. El necessitava! Petonets i bon cap de setmana!

      Elimina