diumenge, 28 de febrer del 2016

FIRA SCRAP + SITGES 2016

A menys d'una setmana de començar me n'adono de que encara no he parlat de la Fira Scrap+ de Sitges, que és la meva preferida i a la que no puc faltar.


Aquest any serà diferent als anteriors perque, per qüestions laborals, no puc anar el dissabte com cada any, amb la qual cosa no coincidiré amb moltes de les amigues que acostumo a veure aquí.

Peró, allò que diuen... "a grandes males, grandes remedios" i he pensat anar el divendres a la tarda de compres i tornaré a anar el diumenge al matí per assistir al taller d'Edu+ que em fa molta il.lusió fer-ho i coincidir amb unes talleristes de tant alt nivell.

Em sap greu no ser-hi al Nexus (cada any he anat) i a algunes presentacions del dissabte que em semblen molt interessants, però no pot ser tot bo en aquesta vida.

El que sí us puc dir és que torno a col.laborar amb un layout a l'exposició Art+. Ja faré l'entrada corresponent juntament amb la crònica de la fira.

Bé, espero trobar-me amb alguna de vosaltres divendres o diumenge i que, com en les edicions anteriors, disfrutem i gaudim del scrap durant tot el cap de setmana.

No vull acabar l'entrada sense agrair a l'Esther Segura i els seus col.laboradors la magnífica organització de l'esdeveniment i sense recomanar-vos que passeu pel blog de la fira i us assenbenteu de tots els detalls.

A disfrutar-la!

6 comentaris:

  1. Disfruta molt de la fira tots dos dies!. Jo aquest any no hi vaig...perque tinc un munt de petits viatges europeus al mes de maig i si vaig compraré segur (apart que vaig estar fa dos setmanes a Sitges), així que em castigo (però és per una molt bona causa!!!jajajajaja)
    Petonets i bona setmana!!!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. No saps quina enveja em fas amb això del "munt de petits viatges europeus". Però haurem de buscar alguna excusa per tornar a trobar-nos. Ja t'explicaré com ha anat la fira. Petonets

      Elimina
  2. Ohhhh! ja veig que aquest any no podrem fer un cafetó!!! nosaltres sí hi anirem dissabte :). Ja en tinc ganes!!! estaré atenta al teu LO :). Res... haurem de trobar un altre moment per trobar-nos! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. No, aquest any no ens veurem a la fira. O sigui que, com li deia a la Charo més amunt, haurem d'organitzar alguna trobada. Petonets i espero que tu també disfrutis de la fira.

      Elimina
  3. Ei amb mi si coincidiràs que nosaltres anem divendres. A veure si ens veiem!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, a veure si ens veiem. Jo hi seré a la tarda perque al dematí treballo. M'agradaria poder fer-te una abraçada!

      Elimina