diumenge, 7 de febrer del 2016

TARGETA DE CORS - 1

Jo no celebro Sant Valentí perque per a mi el veritable dia dels enamorats és Sant Jordi però aquestes últimes setmanes totes les xarxes van plenes de treballs amb cors i amb aquesta temàtica. I sí, no m'agrada Sant Valentí però m'encanten els cors i al veure tants em van agafar ganes de fer una targeta amb algun. Ahir, a la tarda, aprofitant una estona de tranquil.litat a casa, em vaig dedicar a buscar tots els troquels i segells sobre el tema (i em vaig adonar que en tinc uns quants!) i a veure que feia amb ells. De moment vaig fer tres targetes però no descarto fer més perque tinc una pila de troquelats. 

Avui de moment us ensenyo la primera:


Si!!! Per fi m'he atrevit amb una "shaker card"! De fet, aquesta targeta rondava pel meu cap des de feia dies i ahir, per fi, em vaig posar. Vaig troquelar un cor amb un troquel de Lawn Fawn de cors amb fals cosit (el fals cosit queda al cor que no hi és però que segur utilitzaré en alguna altra targeta) i el vaig col.locar sobre un paper de llibre, amb uns quants lluentons entre mig. Us heu fixat que alguns tenen forma de cor? Formen part d'un pack en el que hi ha altres cors més grans daurats, altres buits per dins... No me'n recordo de la marca però em van semblar molt resultons.


I a sota una banderola on vaig estampar un segell de Sweet Moma.   


A la foto no s'aprecia però el cor de la o, que vaig pintar amb un retolador té un toc de purpurina donat amb un retolador wink.

I fins aquí la meva targeta d'avui. Encara que no sigui una temàtica amb la que acostumo a treballar, m'agrada força el resultat. En propers dies us ensenyaré les altres dues. Això si no em dona la "vena romanticona" i em poso a fer targetes amb cors a dojo! 

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord amb tu a que Sant Jordi és el dia dels enamorats!!!!. Visca Sant Jordi!jajajaja
    La targeta és molt xula!. Jo vull fer més shakers (només he fet una) però sempre em fa mandra!. El segell és una moneria!
    Petonets i bona setmana, Rosa!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tenia pendent lo de fer una targeta shaker. Feia temps que ho pensava però no acabava de posar-me. A lo millor ara li agafo el "gustillo" i veieu unes quantes més. I respecte a la lluita entre Sant Valentí i Sant Jordi, també està bé fer targetes per dir t'estimo tot l'any, no? Petonets

      Elimina
  2. La trobo genial!!! podries participar en el repte de komolakrafts que demana fer una shaker! M'encanten els colors, i m'encanta el paper de llibre per dins... li dóna el punt Sant Jordi, jajajaja. Jo també sóc com tu i la Charo, res de Sant Valentí, el dia de Sant Jordi és més màgic! Mil petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo això dels reptes ho porto molt malament. És demanar-me que faci alguna cosa amb algun element o alguna técnica i bloquejar-me. Necessito llibertat absoluta per fer el que vull. I et dic el mateix que a la Charo, qualsevol dia és bo per dir t'estimo. Petonets

      Elimina