dimecres, 28 de desembre del 2016

INTERCANVI DE TARGETES DE NADAL

Ja forma part del meu Nadal l'intercanvi de targetes de Nadal amb la Montse i sempre espero amb molta il.lusió rebre la seva targeta perque sempre és una autèntica obra d'art. I la seva targeta va arribar la setmana passada i, com sempre, em va deixar amb la boca oberta. Avui, com sé que ja ha rebut la meva aprofito per ensenyar-vos les dues.

La que vaig rebre de la Montse venia plegadeta:


Però... a l'obrir-la et trobes amb aquest tresor:



I sense oblidar la part del darrera:


No em direu que no és una autèntica meravella.

La veritat és que és una sort que arribés després d'haver enviat la meva perque la Montse posa el llistó tan alt que és difícil posar-se a l'alçada. Bé, una fa el que pot, però això sí, la seva targeta està feta amb tot el carinyo. I aquí us ensenyo la que jo, modestament, li vaig enviar:


Primer vaig fer un fons amb diferents tons de tintes distress i després vaig espolsar aigua per tal de que semblés que nevava. Les muntanyetes estan retallades amb un troquel de Lawn Fawn,"pintades" per sobre amb un producte que es diu Liquid Applique que quan l'escalfes amb la pistola de color s'infla i dona una textura esponjosa que sembla neu (m'encanta aquest efecte!) i col.locades amb coixinets de foam sobre la base per donar més volum. I si una cosa tenia clara és que la targeta de la Montse havia de portar alguna fusteta perque sé que li encanten. I quan vaig veure aquests "renitos" vaig decidir que els havia de col.locar sí o sí. De fet, tota la targeta va sorgir per col.locar aquests "renitos"!. 







Els arbres estan tenyits també amb tintes distress i troquelats amb una troqueladora de palanca i enganxats també amb coixinets de foam. A les vores he passat una mica de retolador blanc.



I per acabar unes estrelletes platejades i una etiqueta amb un Bon Nadal fet amb un segell de Sweet Moma i embossat amb pólvores platejades. I tot enganxat sobre una cartolina craft com no podia ser d'una altra forma.







I fins aquí l'entrada de l'intercanvi d'aquest any. Com ja l'he dit a ella espero que el continuem fent fins que siguem molt velletes i ens temoli el pols i ens surtin una mica tortes perque fins i tot així estaran tan plenes de carinyo com ara. Perque, per sobre de tot, aquest intercanvi és un intercanvi de carinyo i d'amistat.

6 comentaris:

  1. Si, si, si...jo també vull fer aquest intercanvi fins que sigui vejeta!!jajajaja
    Ara seriosament (encara que el que he dit a dalt ho sigui): m'encanten totes dues targetes!. La capseta sorpresa de la Montse està genial i la teva què dir!!???. Ja saps que sóc una "boja" dels renitos, així que imagina't el que m'ha agradat la teva targeta!!!. No he provat aquest liquid que s'infla, ho ahuré de buscar!!jajajaja
    Petonets, Rosa i bona entrada d'any!!!!. Et desitjo el millor 2017 que puguis somiar!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, Charo, aquest líquid és molt divertit. El vaig veure en un blog d'alguna scrapera americana (no recordo qui) i em va entusiamar. El vaig estar buscant per tot arreu i al final no sé on elvaig comprar. Potser en alguna botiga on line americana o a Amazon. Sort que no s'utilitza molt perque quan l'hagi de renovar, l'hauré de tornar a buscar. Jajaja. Jo també et desitjo el millor pel 2017

      Elimina
  2. Res de llistó alt que la teva targeta em va entusiasmar!!! el paisatge és una monada, amb el cel, les muntanyes, els renitos, els estels, i el líquid que s'infla és brutal!!! jo el vull!!!! Res... com diu la Charo, fins que siguem velletes i com dius tu fins que les mans ens tremolin, aleshores ja no tallaré amb tisores, només bigshot, a veure si encara ens queden idees!!! Un petonàs i gràcies per compartir aquestes petites il·lusions cada any.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A tu segur que et quedaran idees perque cada any ets capaç de sorprender-nos i de treure'ns un gran somriure. Molts petonets i gràcies a tu per deixar-nos participar en aquest intercanvi tan bonic. Bon any!

      Elimina
  3. Respostes
    1. Gràcies Sílvia. Molts petonets i que el 2017 et porti tota la felicitat que et mereixes! I molt de temps per fer scrap!

      Elimina