dimecres, 5 d’octubre del 2016

AGENDA SETEMBRE - 3

Avui us porto els últims dies de setembre:











I fins aquí el que ha donat de si el mes de setembre. M'ha costat una mica posar-me en marxa però espero continuar a més bon ritme d'ara en endavant.

4 comentaris:

  1. Mare meva!! si que has treballat sí!!! jo m'hauré d'obligar una mica perquè el temps sempre acaba per menjar-me i oblido allò que més m'agrada! M'agraden especialment els dies 28 i 29!! els fons són preciosos! això em fa pensar que jo tinc un stencil com aquest que vaig retallar amb la cameo! A veure si li trec la pol! Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, fer un projecte d'aquests t'0bliga d'alguna manera a posar-te cada dia una estona i deixar-te anar. Són uns moments de relax i creativitat. El fons del dia 28 està fet simplement amb pinzellades d'aquarel-les i gotetes. El del dia 29 amb una plantilla de Simon says stamp i tintes distress. I vinga, a treure la pols als stencils! Petonets i bon cap de setmana (el que queda)

      Elimina
  2. Xulísims!!!. M'encanten sobretot les pàgines dedicades a la tardor (seran les meves ganes de posar-me ja màniga llarga!!????jajajaja).
    Petonets!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, jo també tinc ganes de màniga llarga. M'encanta la tardor i els seus colors. Prepara`t perque el mes d'octubre ve carregat de tardor! Petonets i bon diumenge!

      Elimina