dissabte, 20 de gener del 2018

DECORACIÓ NADALENCA

Com us vaig prometre avui us ensenyo algunes peces de la decoració nadalenca d'aquest any.

En primer lloc us vull ensenyar una guirnalda que vaig fer per donar la benvinguda a la Júlia, que tornava a casa per Nadal (sí, sí, aquest any hem viscut l'anunci de "El Almendro" en vivo! Jajaja). 




En segon lloc, una caseta que vaig comprar el passat novembre a Creativa i que vaig decorar a les classes del Scrapclub dels dijous.






Totes les peces: caseta, arbre, fanal (el fanal va ser "amor a primera vista") i la base són de TodoStencil. I per pintar he utilitzat una mica de tot: pintures chalk paint, acríliques, Markal paintsticks... A la teulada a més hi vaig posar una mica de neu artificial. Darrera de la caseta (com es veu a l'última foto) vaig posar unes espelmes led per tal de que la llum es vegi a través de les finestres i la veritat és que han durat tot el Nadal.

I per acabar, uns arbrets de Nadal també de fusta per decorar la taula:


Sí, sí, he dit uns arbrets perque vaig fer tres (acabats just la nit abans), un per casa meva i dos per regalar. L'arbre també és de TodoStencil i el vaig pintar amb una pintura acrílica daurada i a sobre vaig treballar amb una plantilla de TodoStencil i pintures Markal. Després ho vaig enganxar a la base (una llesca de tronc comprada a la Fira de Nadal de la Sagrada Família) amb la pistola de silicona.



Ara veig que les fotos són bastant penoses però "es lo que hay" perque l'arbre ja està guardat a l'altell amb les altres coses de Nadal.

Ah! I abans d'acabar aquesta entrada interminable (però així liquido ja el Nadal d'una vegada) us ensenyaré la decoració dels gotets amb el raïm per Cap d'Any. També va ser una decoració express perque el temps no donava per més però crec que va quedar "resultón".



I fins aquí l'entrada d'avui. Si heu arribat fins al final... gràcies. Prometo no deixar tantes coses per una sola entrada i venir pel blog més asiduament (almenys és un propòsit d'any nou, ja veurem que passa).

Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Quina xulada tot, Rosa!!!!. I també he vist renitos per aquí i per allà, eh??jajajaja
    Petonets i bon cap de setmana!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Charo! Sí, el renito que es veu al costat de la caseta me'l van regalar fa uns quants anys amb un ramet de la sort. El ramet es va assecar però vaig guardar el renito i cada Nadal torna a sortir. Petonets i que tinguis una bona setmana!

      Elimina
  2. Ohhhhhhhhhhhhh!! quina passada!!!! m'he enamorat de la caseta!!!! jo sempre dic que faré alguna cosa per decorar casa meva i estic tan ocupada fent postaletes que no em queda mai temps :(. A veure si es compleixen els teus propòsits i et veiem més sovint per aquí! Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo tampoc ho havia fet mai fins ara i això ha sigut per la influència de la Raquel a les classes del Scrapclub. I així i tot, tenia més coses pendents que han quedat per l'any que ve com un rétol per la porta de casa. Arribem on arribem! Petonets

      Elimina