dimecres, 20 de juny del 2018

CAIXETES

Ja sé que fa segles que no publico res al blog. Bé, ni al blog, ni a instagram, ni a facebook, ni enlloc. I no és que hagi deixat de fer scrap. He fet una pila de coses en aquest temps (encara que no totes les que m'agradaria). Tinc moltes coses per ensenyar i moltes altres que no ensenyaré perque tenen un caràcter més íntim. 

Des de principi d'any he anat fent una espècie de... diari? Alguna pàgina sí que la he penjat a instagram, però en general no l'he ensenyat. Cada dia miro de tenir una estoneta i fer alguna cosa creativa. Molts dies estampo un segell nou que vull provar o assajo una nova tècnica amb aquarel.les o copio una frase o un poema que m'ha agradat o simplement escric com em sento o explico alguna cosa que m'ha passat (per bé o per malament)... Us ho recomano, és terapèutic!

Però a més d'aquest "diari" (per anomenar-lo d'alguna manera perque no és ben bé un art journal) he anat fent altres coses que procuraré anar ensenyant-vos. A veure si em poso les piles! A més ara tenim una càmera nova amb molta més calitat. El problema ara és de la fotògrafa, que no està a l'alçada, però espero també anar progressant.

Bé, després de tot aquest rotllo us vaig a ensenyar l'última cosa que he fet. I és que aquesta setmana es jubila la meva germana i em va demanar de fer algun detallet per regalar als més íntims de la feina. Després de molt pensar, vaig arribar a això:



Són unes caixetes del tipus de les que ja havíeu vist aquí, aquí i aquí. El que varia és el contingut.  A dins de cada una hi ha una planteta o un cactus fet de paper sobre un tap de suro. Em vaig enamorar d'aquests cactus la primera vegada que els vaig veure però no sabia on els podia fer servir i quan la meva germana em va comentar lo dels detallets, em van venir de seguida al cap.






Per tal d'integrar-los a la caixeta vaig enganxar sorra al fons de les caixetes amb cola blanca.

I per donar l'últim toc a l'interior vaig estampar unes quantes libèl.lules amb tinta blanca. És un segell de Lawn Fawn per si a alguna li interessa.



I per decorar una mica les tapes, com tantes vegades he fet, unes papallones. Els cercles entre la papallona i la base de cercle festonejat són daurats, encara que no s'aprecii.



Finalment les vaig posar en unes bosses de cel.lofana amb unes etiquetes en forma de banderola també en daurat.



Per si algú ho vol saber les caixetes fan 7 cm de costat.

I fins aquí l'entrada d'avui. Espero tornar aviat amb coses ben diferents.

2 comentaris:

  1. Quina xulada de capsetes, Rosa!. I aquests cactus petits són una cucada!. M'ha encantat tot el conjunt!
    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
  2. Quina cucada!!!! els cactus són la bomba!!! i quina feinada!!! la teva germana pot estar contenta!!! Molts petonets

    ResponElimina