diumenge, 24 de juny del 2018

TARGETA D'ANIVERSARI


Tal i com us deia l'altre dia vaig a ensenyar-vos treballs més o menys antics que encara no havia posat al blog. Un d'aquests és una targeta que vaig fer per la meva filla pel seu aniversari el passat mes de maig. I aquest any va tenir que anar fins a Alemanya! 


És una targeta senzilla amb un segell de Pinkfresh que només veure'l vaig pensar que seria per aquesta targeta. El vaig pintar amb neocolors fent-los servir com aquarel.les i en una cartolina violeta vaig fer un embossing amb un segell de La pareja creativa. L'altre embossing amb el 17 el vaig pintar jo amb un retolador d'embossing (per això és una mica deforme) perque no tenia cap alfabet que els nombres em quadrèssin bé ( i mira que tinc de segells d'alfabets!). Els dos estan enganxats amb quadradets de foam per donar una mica de volum.




I fins aquí l'entrada d'avui. Aviat més.

2 comentaris:

  1. Una targeta molt bonica!. Aquest segell és preciós!
    Petonets!!


    Charo

    ResponElimina
  2. Ostres! veient la data d'aquesta entrada me n'adono del temps que he estat desconnectada del món blogger. M'encanta aquest segell, és una passada i he estat temptada a comprar-lo en més d'una ocasió però he estat forta i he vençut la temptació, jajajaja. Segur que la teva filla va estar encantada!!! Un petonàs

    ResponElimina