dissabte, 29 de novembre del 2014

TARGETA D'ANIVERSARI PER LA MARTA

Avui és l'aniversari de la meva amiga Marta i com ella ja té el seu regal ja us puc ensenyar la targeta que l'acompanyava.



Els colors era l'únic que tenia clar al començar, en tons liles. He fet la base amb gelatos i un segell de fons aquí i allà. Com a la Marta li agraden molt les plomes tenia clar que havia d'haver-hi. Així que vaig estampar vàries pintades amb els retoladors Dstress i aigua (m'encanten com queden) i un segell de meli-melo i després les vaig retallar. A sobre he posat el cartellet amb el "moltes felicitats" d'un segell de Stampam i he posat una mica de glossy-accents al cor per donar-li una mica més de volum. 
Aixó que s'explica en dos minuts em va costar hores perque no acabava de trobar la forma d'integrar-ho tot. Amb el afegit de que sóc bastant (o molt) cagadubtes). I al final va quedar això. A la Marta em sembla que li ha agradat.

Alguns detalls:




A més, a sobre de la caixa del regal anava un tag fet amb una cartolina totalment estampada de plomes que en un principi havia de ser la base de la targeta però que no m'acabava de quadrar amb la idea i que ha estat reconvertida en un tag.


El regal (com no?) també estava relacionat amb el scrap.

Les fotos no són cap meravella però amb les condicions de llum del dia d'avui ja em dono per satisfeta.

4 comentaris:

  1. Què macaaaaaaaaaaa!! n'estic segura que li ha agradat!!! M'encanta el fons (i el color també és un dels meus!! Ho has sabut integrar tot molt bé i el resultat és fantàstic! el tag de la ploma també és molt maco, així combinant les diferents tintes! Un petonàs

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse. M'encanta l'efecte aquest d'utilitzar diferents tons de la distress. En tinc plomes de tots els colors: blau-verdosos, marrons i taronjats...Però per la Marta havien de ser liles. Petonets

      Elimina
  2. És una targeta súpe-bonica! Ho has combinat tot molt bé…
    Per cert, el color lila m’encanta…
    Petons

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Glòria. A mi també m'encanten totes les tonalitats del lila. M'alegro de que t'hagi agradat. Petons

      Elimina