diumenge, 22 de maig del 2016

ART JOURNAL. C... DE CREAR

Recordeu el diccionari d'art journal que vaig començar l'any passat (el podeu veure aquí i aquí)? Doncs, sí, el tenia molt abandonat, però no del tot. Continuava al meu cap però no acabava de posar-me de nou. Feia temps que tenia unes pàgines amb el fons fet però no hi havia manera de tornar a posar-me. Però aquest cap de setmana he decidit agafar una d'aquestes pàgines i acabar-la. Tocava la C i la paraula no podia ser una altra que CREAR. He perdut una mica la pràctica però he disfrutat molt fent aquesta pàgina. Aquí la teniu:



Per fer el fons vaig fer servir una primera capa de gesso i a sobre pintures acríl.liques (crec, perque fa molt de temps que estava fet).

El que sí he fet aquest cap de setmana és donar uns tocs amb un segell de Prima i amb una plantilla de Scrap Collection (que són adhesives i no hi ha perill de moure-les) i pasta de volum he fet aquestes formes (de cashemir es diuen?). Els estris per crear són unes enganxines de We R memory keepers que tenia des de fa anys (és una d'aquelles coses que compres perque les trobes "xulíssimes" i que després no saps on col.locar). Les lletres estan estampades amb un alfabet de Tim Holtz. Els últims tocs van ser esquitxar amb dos tons d'aquarel.les líquides i fer el marc i ressaltar les lletres amb un retolador de gel blanc.

I aquí us deixo alguns detalls més de la pàgina:







Ja sé que avui no era el dia ideal per fer les fotos (aquí fa un dia molt ennuvolat) però ja que tenia la pàgina acabada no volia deixar d'ensenyar-vos-la. Espero tornar a agafar el ritme i ensenyar-vos aviat la pàgina de la D.

De totes maneres, ja sabeu que torno aviat, demà mateix, amb l'agenda. Que acabeu de passar un bon diumenge!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada