dissabte, 21 de gener del 2017

AGENDA GENER - 1

No hi ha manera de portar al dia el blog! Avui, amb moooolt de retràs, us ensenyo les primeres pàgines del mes de gener. I ja toca fer la segona entrega...  Uf, no hi ha manera d'organitzar-me! En fi, us ensenyo el principi d'aquest 2017:














Com veieu, un cop passades les festes, les pàgines s'han tornat hivernals. I amb el fred que ha fet aquesta setmana, encara veureu més pàgines amb aquesta temàtica. Espero ensenyar-vos-les ben aviat. Que passeu un bon diumenge!

2 comentaris:

  1. La nina fent el relax la trobo fantàstica!!jajaja. I també m'agrada molt la pàgina del dia 8 (m'encanta com t'ha quedat la capsa i tot dintre...una composició super xula, la veritat!). El washi de la carta als Reis Mags és del "Muy mucho"??...si es així el tinc!!jajajajaja (l'he fet servir per embolicar uns regals).
    Petonets, bon diumenge i millor setmana!!!! :-D


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. La nina que dius és un segell de La vida en scrap que va amb altres nines fent altres coses. Ja he utilitzat dos d'ells a l'agenda i la veritat és que m'agraden molt. La capsa per guardar tota la decoració de Nadal va ser com una il.luminació. Aquell dia havíem de recollir la de casa i em vaig llevar amb la idea. I sí, el washi dels regalets és del "Muy mucho". Gràcies pels teus comentaris i que acabis de passar bé el diumenge i a començar la setmana amb força! Petonets

      Elimina