dijous, 25 de setembre del 2014

PREMI "ESTE BLOG SÍ QUE MOLA"

Fa un parell de dies, vaig rebre en aquest blog un comentari de l'Olga de El rincón de Olga en el que em deia que tenia un regalet al seu blog. El regalet era un premi d'aquests que es donen a blogs amb pocs seguidors i que és una forma de donar-los a conèixer. El premi era aquest:

 


Des d'aquí vull donar les gràcies a l'Olga per la seva deferència i com sóc molt obedient, passo a cumplir les normes establertes:

1. Agrair a la persona que et dona el premi. Ja ho he fet però ho torno a fer. Gràcies Olga.

2. Visitar als premiats. També ho he fet i m'ha fet especial il.lusió compartir el premi amb l'Elena de La aventura de los buhos perque és un blog que segueixo habitualment i que m'encanta.

3. Visitar l'origen del premi a Una sonrisa para mamá. També ho he fet.

4. Anomenar 5 blogs que t'agradin. Això és el més difícil. Segueixo molt blogs de gent que fa uns treballs preciosos però escollir cinc i que no siguin els que coneixeu totes em resulta impossible. Podria ser qualsevol dels que segueixo habitualment i que podeu veure en el meu perfil. O sigui, que vagi per tots ells aquest premi.

5. Explica-li les normes. Aquest punt queda obsolet.

Després de tot això només em queda dir que sempre és agradable que algú se'n recordi d'aquest petit blog que està fet sense més pretensions que mostrar els meus treballs. Gràcies Olga.

4 comentaris:

  1. Doncs sí... sempre és agradable que et donin un regalet tot i que sigui virtual tot i que després és molt difícil repartir-lo :). Això anima a continuar mostrant a tothom el que fem i compartir-ho. Un petonet i felicitats

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse. Sí, a mi em resulta impossible fer-ho. Però s'agraeix que algú pensi en tu d'aquesta forma. Petonets

      Elimina