diumenge, 14 de febrer del 2016

TARGETES DE CORS - 9 I 10

I avui que hem arribat al final de la setmana també us ensenyo les dues últimes targetes de cors.

Aquí tenim la 9:


Aquí he continuat amb técniques de mix-media però encara que sigui d'aspecte semblant a la d'ahir, la técnica utilitzada és molt diferent. Primer he agafat com a base una cartolina texturitzada negra on he pintat amb acrílica blanca i a sobre a pinzellades amb vermell i fúcsia i pulveritzant amb aigua. Quan s'ha assecat he enganxat dos trossos de paper de llibre i he aplicat pasta de modelar amb una plantilla de The Crafter's Workshop. Un cop sec tot, he enganxat un cor troquelat amb un troquel mini d'EK Success i la paraula amor amb un de Paper Smoches.



I he acabat pintant uns cors petits i donant uns tocs amb retolador blanc.

I per acabar, com no hem tingut prou cors, ahir vaig trobar un set de segells d'Aladine tot de cors i he fet servir una part d'ells en l'última targeta de cors d'aquesta setmana. Aquí teniu un autèntic festival de cors:


Simplement he estampat diferents cors amb tintes de dos colors sobre un fons tenyit amb distress i amb una mica d'aigua pulveritzada.



I fins aquí la setmana dels cors. Espero que no hàgiu quedat molt fartes perque demà us ensenyaré l'agenda de la setmana, que també està plena de cors. 

Que tingueu una bona setmana!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada