dissabte, 28 de maig del 2016

TAGS AMB TÈCNIQUES DYLUSIONS - 1 I 2

Fa dies vaig veure a youtube una sèrie de vídeos de HattysScrapPlace on es preparaven una sèrie de tags amb tintes dylusions. Em van semblar molts interessants i m'ho vaig apuntar a la llista de coses pendents. I avui m'he decidit a treure-li la pols a les meves tintes i a posar-los en pràctica. He començat per fer les dues primeres tècniques. Podeu veure els vídeos aquí i aquí.

El primer tag només consistia en aplicar la tinta de diferents formes:


Les tres parts estan fetes amb el mateix color. Com podeu veure a la segona hi ha una lleugera "contaminació" de la part de més abaix que s'ha produit al retirar el paper que la tapava. Podria haver-lo repetit però com això és com la meva llibreta d'exercicis també està bé que es vegin els errors, no creieu?

El segon i tercer tag serveixen per veure com reaccionen les tintes dylusions amb l'aigua.


En el meu cas no són molt diferents però us puc assegurar que el segon és el resultat de netejar les restes de tinta de fer l'altre.

Només fent aquests dos tags he acabat amb les mans plenes de tinta i us puc assegurar que tindran base aquosa però costen moltíssim de treure. A vosaltres també us passa? És que m'al.lucina que la noia que fa els vídeos no es taqui ni una mica i jo acabi semblant un barrufet.

I fins aquí les tècniques d'avui. Demà continuo.

2 comentaris:

  1. Ostres! ara m'adono que m'he perdut mil entrades!! haig de tornar al món dels vius! buf! m'encanten i m'agrada molt el primer fons, ja em miraré el vídeo amb calma. Per cert... sobre quin tipus de paper ho apliques? d'aquarel·la? Petonets

    ResponElimina
  2. Els tags estan fets amb un paper d'aquarel.la Canson gruixut (em sembla que el gramatge és 350 o 370). Però el que m'agrada d'aquest paper és que tot i ser paper per aquarel.la i témpera no té relleu i això a l'hora d'estampar s'agraeix. Petonets i mira't els vídeos perque són molt xulos i la noia ho explica molt bé

    ResponElimina