dijous, 18 de gener del 2018

MÉS TARGETES DE NADAL

Sí, sí, ja sé que vaig amb mooolt de retràs! I és que últimament em costa molt posar-me amb el blog. Bé, amb el blog i amb altres coses perque estic molt mandrosa i apàtica. Per una altra banda, les targetes de Nadal també van anar amb retràs. Avui us ensenyaré unes que vaig fer per la Montse i per les meves companyes del Scrapclub dels dijous.


La Montse ja fa anys (no se quants, el temps passa tan depressa!) que promou un intercanvi de targetes per Nadal. I jo sempre m'apunto i... sempre vaig amb retràs! Però és una sensació meravellosa el dia que obro la bústia pels volts de Nadal i trobo el sobre amb la seva targeta (la d'aquest any la podeu veure aquí). Sempre són una petita obra d'art que guardo com un tresor.

Com veieu, totes les targetes són similars però cap és igual perque vaig treballar amb Brushos de diferents tons de blaus i un pigment platejat comprat a Piera (vaig comprar també altres tons metàl.lics que m'encanten!) i aigua i el resultat mai es pot controlar del tot. A sobre només un troquelat de diferents tipus d'arbres de Nadal en cartolina platejada i un "Bones Festes" estampat amb un segell de Sweet Moma i embossat amb pòlvores platejades. A mi, particularment, em va agradar el resultat. Us deixo algunes fotos més:











Espero no trigar gaire a ensenyar-vos més coses del meu Nadal perque si no se m'ajuntarà amb Pasqua. Jajaja!

Fins aviat!

5 comentaris:

  1. M'agrada molt el fons de les targetes, Rosa! Ja saps que els tons blaus i jo són molt amics!!jajajaja. I el toc daurat de l'embossing i la cartolina queda fantàstic!
    Un petonet i molt bon cap de setmana!!!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també sóc de blaus i m'encanta utilitzar per Nadal aquesta combinació de blaus i plata. Sí, sí, és platejat i no daurat. Ja he dit que les fotos eren dolentes, però tant com per confondre's el platejat amb el daurat? Si és un problema de daltonisme teu, fes-t'ho mirar perque això és greu per una scrapera, eh? Jajaja. De totes maneres, gràcies pel teu comentari, molts petonets i bon cap de setmana per tu també!

      Elimina
  2. Em va encantarrrrrrrrrrrrrrrrrr!!! a mi també m'agrada molt el blau, i sovint l'utilitzo per Nadal, per trencar amb els colors habituals. El fons és una passada!!!! i l'arbre és molt xulo!!! Ja tinc aquest tresor guardat! Molts petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ah!!! i moltes gràcies per participar any rera any!

      Elimina
    2. Gràcies a tu per organitzar-ho i motivar-nos a fer-ho. La veritat és que, per poc que pugui, jo continuaré participant. I m'alegro de que t'agradés. Un petó ben gros

      Elimina