dimecres, 21 de maig del 2014

DIARI CREATIU 12

I anem amb una nova entrada del diari creatiu. Comencem ara el mes d'abril. Ja veieu que el desfase va augmentant però no abandono.

Dia 1
La meta per aquest mes.


Dia 2
Collage amb papers de colors.  


Molt primaveral, oi?

Dia 3
Una foto que representi la primavera.


No, no, aquesta vegada no m'he saltat les normes. El cor de floretes que hi ha dintre del cor dibuixat és una foto retallada d'un folletó de propaganda d'un laboratori homeopàtic. Aquí s'aprofita tot.

Dia 4
Alguna cosa de la que estiguis orgullosa.


Hi ha dies que em sento orgullosa i hi ha dies que no però "es lo que hay".

Dia 5
La primavera significa...


Suposo que sóc molt simple però quan em parlen de primavera el primer que em ve al cap són les flors.

Dia 6
Si tingués més temps, què faria amb ell?


Uff!! Si tinguès més temps se'm passen pel cap tantes coses per fer que he decidit resumir-ho en aquest segell, 1000 i un projectes, i en els cors que simbolitzen el passar més temps amb la gent que estimo.

Dia 7
Qué m'agrada cuinar?


Aquest dia no estava molt creativa que diguem.

Dia 8
La Pasqua


Aquesta pàgina té la seva història. L'any passat vaig anunciar que faria una espècie de "Diari de Nadal" en versió mes d'abril fins a Sant Jordi. Al final el projecte se'm va fer massa gran i no el vaig acabar. Però algunes pàgines estaven començades o mig fetes. I aquest muntatge amb les blondes i el conillet retallat de la caixa d'una mona era part d'aquest projecte. Així que quan vaig veure el tema de la Pasqua vaig decidir recuperar-lo per col.locar-lo aquí. Vaig afegir el títol i llestos.

Dia 9
El teu llibre preferit.


Bé, aquest no és el meu llibre preferit. De fet, en tinc molts de preferits. Però el que sí és cert és que faig col.lecció de diferents edicions d'aquest llibre. En tinc uns quants, d'il.lustradors diferents i en diferents idiomes. Al mateix temps, tinc alguns objectes relacionats com ara aquests segells. I a més penso que és un llibre molt adient per fer una pàgina de scrap.

Dia 10
La banda sonora de la meva vida.


Doncs això, interprets, cançons o grups que m'han acompanyat en algun moment de la meva vida. I altres músiques que he ballat englobades en aquest Festa Major.

I fins aquí aquesta nova entrega. Espero no trigar molt a fer la propera. Com veieu, aquesta setmana estic molt treballadora.



6 comentaris:

  1. M'encanta el collage, és molt positiu. Tinc el dia gris i m' he quedat amb tots aquests colors!!! Quina feinada!!!
    Ptns!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Sílvia. M'alegra haver-te pogut donar una mica de color. Sí, la veritat és que em vaig fer un fart de troquelar i quan ja les tenia totes col.locadetes com m'agradaven, torna-les a treure per enganxar-les! Vaig acabar de floretes fins al capdamunt. Petonets

      Elimina
  2. M'encanta descobrir-te una miqueta més a partir d'aquest diari, estic d'acord amb la Sílvia el collage és genial! i he al·lucinat amb els segells de l'Alícia!!! molt xulos!! petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquests segells els vaig comprar per internet a una botiga francesa juntament amb una col.lecció de la Caputxeta, de la que fa col.lecció la meva filla i encara no els havia fet servir mai. Però aquí vaig trobar l'ocasió. Petons

      Elimina
  3. Encara que ja t'ho he dit. En aquesta entrada es veuen les dues Roses... la que va començar el diari i la que esta evolucionant "adequadament". Hi ha pagines molt sorprenents i trebalaldes com la num 4, 5 i 10. Estas fent una gran feina... i jo m'hi hauria de posar.... Uy que be fer una entrada tota seguida amb un ordinador com cal! jajajaja. Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies "senyo". A què esperes per començar? Tot és qüestió de posar-se i deixar-se anar. Hi ha dies que quedes més satisfet amb la feina feta i altres que no tant però sempre s'aprèn alguna cosa. Bon cap de setmana!

      Elimina