dimecres, 28 de maig del 2014

DIARI CREATIU 13

Anem amb una altra entrada del diari creatiu. Ja sabeu que vaig super-retrasada, però continuo al peu del canó.

Dia 11
"Les persones haurien de preocupar-se per..."


Dia 12
El meu heroi.


Totes les mares en algun moment han sigut heroïnes pels seus fills. Però hi ha algunes que realment s'han guanyat el títol amb cum laude.

Dia 13
La cita perfecta.


Dia 14
Havia de posar una foto que m'agradès però no tenia cap a mà i em feia mandra buscar-la, o sigui, que he tirat per lliure.


Dia 15
Qui treu el millor de mi?


Doncs tots els que m'estimen i als que estimo.

Dia 16
El meu planeta preferit.


Dia 17
Que trobes a faltar?


Ai,  els anys es van notant!

Dia 18
La meva debilitat és...


Dia 19
Paleta de colors de la meva vida.


Dia 20
La història principal d'una setmana passada.



Avui volia comentar i agrair la feina que es prenen algunes scraperes en grabar tutorials per ensenyar-nos trucs o maneres de fer diferents coses. Moltes vegades ens aprofitem dels seus ensenyaments però no els hi agraim específicament a cada una d'elles. Per això avui vull anomenar alguns blogs que segueixo habitualment i dels que he tret profit.
El fons de la pàgina del dia 19 està fet amb aquarel.les sucades en una tovalloleta de bebé tal com explicava l'Iva en el seu blog Scrap i pebre, que conté altres tutorials molt ben explicats.
La pàgina del dia 20 està molt inspirada en la que va fer la Glòria dilluns passat al seu blog Papers de colors, un blog molt recomanable si us agrada tant com a mi la tipografia i si us interessa el scrap en general i l'art journal en particular. Últimament ha publicat uns vídeos explicant com fa les seves pàgines que estan molt i molt bé.
I, per acabar, en totes aquestes pàgines sempre hi ha alguna emprenta de l'Elena de Pega, papel o tijeras, de la qual he vist tants tutorials que sempre es cola algun dels seus trucs o alguna cosa vista en ells.
A les tres vull agrair el temps que ens dediquen desinteresadament en un temps en que la gran majoria de la gent es mou pel que pugui treure de profit.

9 comentaris:

  1. Hi ha pagines molt maques la de Fluir (14) les dos dels nuvolets, els doodles de les debiliats.... aitx em fas enveja... a veure si replanifico el meu temps i espai ... i fluyo un poco mas! Marta

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs vinga, posa't les piles i a treballar! Tot és qüestió de posar-s'hi. Bon cap de setmana

      Elimina
  2. M'encanta aquest treball que estàs fent, es nota que treus coses de dins...
    Estan molt bé tots els dies però dóna la casualitat que la que més m'ha agradat és la del dia 20, abans de llegir el text ;) jejeje...

    Moltísimes gràcies per la menció i l'enllaç al meu bloc!!!
    Una forta abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també és de les pàgines que més m'agraden. I ja saps d'on ve la inspiració... Gràcies a tu per ensenyar-nos el que fas i com ho fas. Petons

      Elimina
  3. Una forma de expresarse genial! Te han quedado todas las paginas super bonitas y el truco de las acuarelas lo dominas!! Gracias por mencionarme y por seguir mis tutos!! Un abrazo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti por hacerlos y por pasarte por aquí. Ya ves que tus tutoriales son muy útiles. Continua así porque lo explicas de una forma muy didáctica. Besos

      Elimina
  4. Com ja t'he dit moltes vegades, m'agrada molt descobrir-te una mica més... hi ha molt de sentiment en cada una de les pàgines, m'agrada molt com vas experimentant amb els fons, m'encanten els núvols i la paleta de colors :). Petonets i a continuar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies pels ànims, Montse. I sí, realment estic experimentant amb tot tipus de pintures i tintes. És molt divertit provar coses noves. Molts petons

      Elimina
  5. Totes tenen el seu significat, però em quedo amb la primera pel missatge !!!

    Petonets

    ResponElimina