dilluns, 2 de maig del 2016

AGENDA CREATIVA 33

Si avui és dilluns, toca com sempre (o gaire bé sempre) agenda creativa. I aquí teniu la de la setmana passada.



I, com sempre, dia a dia:


Aquí no estava molt inspirada. Un paper decorat, un diecut de paper vegetal (encara que no s'aprecii) i uns gargots amb retolador metàl.lic.



La inspiració continuava sota mínims. Un diecut i una frase no molt afortunada però que em va venir al cap quan vaig trobar aquest diecut.



Aquí la cosa va millorar una mica. Fons amb distress crayons, i segells de Carabelle.



Un diecut d'American Crafts i una frase trobada a facebook.



Fons amb diferents tons de verd de Neocolors i segells de fons de Simon Says Stamps. El segell de la frase és de Visible Image, comprat el mateix divendres.



Fons amb distress crayons i a sobre una plantilla de Tim Holtz estampada amb un color més fosc de Distress, però com no es veien bé les separacions vaig delinear-ho una mica amb un retolador negre fi. I a sobre lletres d'un abecedari comprat a un bassar.

I fins aquí, l'entrada d'aquesta setmana. Ja ho sé que no és molt lluïda però "es lo que hay". Hi ha setmanes en que estic més inspirada i altres que menys. Fins aviat!

3 comentaris:

  1. A mi m'encanten els fons que has creat, així que això de la inspiració és relatiu, depèn dels ulls que ho mirin ;). La del cor t'ha quedat espectacular però el fons del dia de la mare és genial! Un petonàs i feliç setmana!

    ResponElimina
  2. Dic com la Montse: els fons que has fet m'agraden molt!!!!!!!.
    Petonets!!!


    Charo

    ResponElimina
  3. Gràcies noies! Sou la millor claca! Petonets i que tingueu una bona setmana!

    ResponElimina