dilluns, 30 de maig del 2016

AGENDA CREATIVA 37

Avui deixo els tags de banda per fer l'entrada setmanal de l'agenda. Aquí la teniu:



Per veure els detalls:


El segell d'abaix és de Carabelle (us he dit que m'encanten aquests segells?). El "sonríe" i les fletxetes són segells de Lora Bailora.



El paper del fons és un regal d'una revista anglesa i les lletres d'un abecedari de Muy Mucho.



Fons fet amb una plantilla de Faber-Castel i una targeta retallada d'un paper decorat de Simple Stories. La floreta també és una enganxina de Simple Stories.
Us he d'explicar una cosa respecte a aquestes plantilles de Faber-Castel. Les vaig comprar per internet. Van un paquet de 10 i em van semblar super barates. Crec que em van costar menys de 6 dòlars. Quan les vaig rebre vaig veure que eren de cartró gruixut. No sé com respondran amb tintes amb spray o amb pasta de modelar però per treballar amb les distress (que és el que més utilitzo per fer fons per l'agenda) van la mar de bé.



Dos trossos de washi-tape comprada a Aliexpress (la volia per Sant Jordi però com triguen tant en servir, no va arribar a temps i la guardaré per l'any que ve). El segell de la frase és de Pinkfresh.



Les floretes estan estampades amb dos segells del mateix set de flors d'Elesgo i la targeteta és una enganxina de Simple Stories enganxada sobre un paper vegetal vermell (encara que no s'aprecii i sembli cartolina).



Fons fet amb una plantilla de Dutch Doobadoo. La fada està troquelada amb un troquel comprat a Aliexpress i el segell de les estrelletes és de Lavinia.

I un cop més us emplaço al dilluns que ve per veure com continua l'agenda. Però demà continuaré amb els tags fets amb tintes dylusions, eh? Fins demà!

4 comentaris:

  1. M'encanten els fons!!!. Sobretot el del final. I mira, l'altre dia vaig descobrir que a Tarragona hi ha una botiga del Muy Mucho y vaig "picar" aquest alfabet que has fet servir!jajajajaja
    Petonets i bona setmana!

    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi m'agraden molt totes les plantilles de Dutch Doobadoo però no són fàcils de trobar. L'altre dia vaig descobrir que a Creactividades tenen algunes. Petonets i gràcies pels teus comentaris

      Elimina
  2. Molt xules totes les pàgines! M'ha encantat el washi dels llibres i la frase :). Ja sé que em repeteixo però tens una quantitat de material inacabable, eh? Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi també m'encanta aquesta washi! En tinc un munt però quan vaig veure aquesta vaig sentir que la necessitava ja! Jajaja. Sí, tinc un munt de cosetes, però sempre falta alguna, no? A casa un dia em faran fora. Petonets

      Elimina