diumenge, 29 de maig del 2016

TAGS AMB TÈCNIQUES DYLUSIONS - 3 I 4

I continuem amb les tintes dylusions, els tags i  les mans brutes. Els vídeos que he seguit avui els podeu veure aquí i aquí

Els dos primers tags estan fets amb una plantilla i aplicant aigua en el primer i donant-li la volta a la plantilla en el segon. 




M'encanta aquest efecte del positiu i el negatiu!


I després he fet dos tags més però utilitzant dues tintes de la mateixa gama de color.


En el primer he fet un fons amb un color més claret i he aplicat un color més fosc amb una plantilla.


I en el segon he aplicat els dos tons en les cantonades oposades i he aplicat aigua en la part superior amb una plantilla i l'he donat la volta a la plantilla a la part inferior.


La veritat és que és molt divertit treballar amb aquestes tintes, tot i semblar després un barrufet. Jajaja!

Demà no continuaré amb el tema perque toca entrada d'agenda però el dimarts intentaré continuar la sèrie. Que tingueu una bona setmana!

4 comentaris:

  1. Uns tags amb uns fons xulísims!!!!. M'encanten!!!. Jo hauria de practicar una altra vegada amb les tintes dylusions...que les tinc abandonades...però només de pensar en tot el que es monta, uffff...em fa mandra!. Apart, jo tinc que posar-me guants que no puc soportar tenir les mans brutes (és superior a mi!!!!jajajajaja)
    Petonets i bona setmana!!!


    Charo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això de la mandra és el que em passa a mi però un cop m'he poso m'ho passo pipa. I no em vaig posar guants perque no vaig trobar uns que havia comprat fa temps per això. Últimament em passa sovint això de guardar tan bé les coses que després no les trobo. Deu ser l'edat! Jajaja. Petonets i bona setmana per tu també!

      Elimina
  2. Genials tots!!! a mi em passa el mateix que la Charo, detesto embrutar-me les mans i mira que quan veig els treballs al·lucino però... tinc les tintes mortes de fàstic! Un petonàs i a continuar amb la producció!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, ja saps a posar-te uns guants de làtex i arreglat! Els resultats ho valen! Petonets

      Elimina