dilluns, 29 de juliol del 2013

EL MEU CARRET

Fa uns dies, la Sara de Amb papers i fils ens explicava com tenia organitzades totes els seus accessoris de la Big Shot en un carret. Jo també tinc un carret verduler heretat que s'anava a llençar i que he aprofitat per posar les coses que més utlitzo i que transporto des de l'estudi al menjador (és on normalment treballo perque la taula és més gran) d'una forma més còmoda.


La idea era scrapejar-lo una mica però encara no he fet. A la safata superior hi ha la meva caixa de fusta amb tots els estris més utilitzats.

 
Al primer calaix guardo totes les tintes, posades a les safates que ja us vaig ensenyar aquí.


Al segon hi ha una mica de tot: el talla-cercles, els blocs pels segells acrílics, les plantilles (a la bossa verda), els glue-dots...


I en el de més abaix hi ha les pòlvores d'embossing, l'assecador i a sobre la guillotina.


Aquest carret no té molt glamour però em resulta pràctic i m'estalvia viatges amunt i avall portant-lo tot de cop.

4 comentaris:

  1. Molt bona idea!!! i et permet anar amunt i avall!! és genial. Un petonàs

    ResponElimina
  2. Ni amb glamour ni sense !!! El més important és que ens sigui pràctic i còmode i així que ens costi menys posar-nos a fer scrap !!! Així que m'encanta com ho tens organitzat !!!

    Petonets,

    ResponElimina
  3. Ni amb glamour ni sense !!! El més important és que ens sigui pràctic i còmode i així que ens costi menys posar-nos a fer scrap !!! Així que m'encanta com ho tens organitzat !!!

    Petonets,

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies a les dues. Sí, la veritat és que pràctic sí que és. Petons

      Elimina